Каталог
Всі категорії

На каналі 1+1 показали неймовірну красу Шацьких озер з висоти пташиного польоту

22 липня 2021 377

В проекті каналу 1+1 «Моя країна» показали неймовірну красу Шацьких озер з висоти пташиного польоту і з використанням digital-тренду – зйомки 360°.

«Моя країна» – проект, який реалізує канал 1+1. Телевізійники мають за мету показати красу кожного куточка України з висоти пташиного польоту – і великих міст, і прихованих природних перлин, і віддалених архітектурних знахідок.

Минулої осені автори "Моєї країни" пропонують глядачеві подивитися навколо – адже для того, щоб побачити щось дивовижне і неймовірне, іноді досить просто обернутися. У другому сезоні творці проекту "Моя країна. Прекрасна і незалежна" звернулися до digital-тренду – зйомки 360°.

"Технологія 360 ° - це технологія майбутнього, яке вже настало, - говорить один з ідеологів проекту Олексій Рєпік.

- Можливість для користувача розглядати локацію зі зручного і цікавого йому ракурсу створює ілюзію присутності. Можна навіть сказати, що ми дозволяємо глядачеві подорожувати з нами по всіх локаціях, не відходячи від монітора. Окрім того – така "жива" фотографія захоплює і надихає. 

Декілька сюжетів проекту присвячено унікальній природній території - Шацьким озерам.

Шацький природний парк – це хороше місце для спокійного і тихого відпочинку на природі, що поєднує в собі цілюще повітря, величні ліси, піщані пляжі і срібну воду озер. Водойми настільки чисті, що їх називають «блакитними очима Волині». Найбільше з них - озеро Світязь.

У Шацькому національному парку 24 озера, різних за формою та глибиною. Проте Світязь – найпопулярніше серед туристів, адже в його водах міститься велика кількість срібла та гліцерину, які корисні при лікуванні ран і післяопераційних рубців.

Коментарі

Меню
Зареєструйтесь на нашому сайті

і отримайте 10 ₴ на свій бонусний рахунок!

Зареєструватись

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту, Ви погоджуєтеся з цим. Більш детальна інформація доступна в Політики використання cookie

Зрозуміло
Аукцион завершен
хвилин
секунд
Вибрано
Додати
Аукцион завершен
Приховати параметри
Всі параметри
Ви дійсно хочете видалити сторінку?
Закрити
Попередній
Наступний
Сьогодні
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Травень
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень
неділя
понеділок
вівторок
середовище
четвер
п'ятниця
субота