Каталог
Всі категорії

Чому туристам варто завітати на Волинь та Шацькі озера

22 липня 2021 390

Про красу Волині писали вірші, змальовували її на полотнах й оспівували в піснях.

Волинь – земля, яку населяють з 1500-х років, частинка Моравської держави, де перший слов’янський просвітитель святий Мефодій продовжував започатковану із братом Кирилом справу, де була перша зимова резиденція князя Володимира, діє один із найстаріших храмів України і зберігається одна з найдавніших ікон Богородиці.

Ну, і не завітати на Шацькі озера - значить не пізнати справжню Волинь. Збереженням цього унікального куточка української природи опікується Шацький національний природний парк, створений у 1983 році. Його територія охоплює майже 50 тисяч гектарів, на якій розташовані 23 озер. Серед яких - легендарний Світязь.

Саме цього року нгова адміністрація парку за підтримки керівництва Держлісагентства України розпочала масштабні зміни в облаштуванні рекреаційних ділянок території, зокрема, наметових містечок, туристичних маршрутів та пляжів. 

Також тут відбувся з’їзд європейських монархів та Леся Українка написала свій перший вірш. Край неймовірної природи – це все Волинь. Чим ще славиться волинська земля дивіться у сюжеті Sfera-TV Lutsk

Коментарі

Меню
Зареєструйтесь на нашому сайті

і отримайте 10 ₴ на свій бонусний рахунок!

Зареєструватись

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту, Ви погоджуєтеся з цим. Більш детальна інформація доступна в Політики використання cookie

Зрозуміло
Аукцион завершен
хвилин
секунд
Вибрано
Додати
Аукцион завершен
Приховати параметри
Всі параметри
Ви дійсно хочете видалити сторінку?
Закрити
Попередній
Наступний
Сьогодні
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Травень
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень
неділя
понеділок
вівторок
середовище
четвер
п'ятниця
субота