Каталог
Всі категорії

Відпочинок на вихідних у Мельниках на озері Пісочне: ціни та умови

26 липня 2021 1120

Шацькі озера – це не тільки про Світязь – найглибше озеро України і водночас найпопулярніше серед відпочивальників. З-поміж не менш красивих місць, що входить до каскаду Шацьких озер, – Пісочне, де пологі піщані береги та чиста вода. Озеро оточене лісом, що надає тутешнім місцям атмосферу затишку та дозволяє сховатися від палючого сонця у нестерпну спеку.

Найбільшим місцем проживання навколо озера є село Мельники. Тож Інформаційне агентство ВолиньPost зібрало вигідні пропозиції, де на вихідних 24-25 липня можна відпочити та скупатися в Пісочному, адже синоптики знову прогнозують більше +25 градусів.

Готель "Пісочна Перлина"

На території є два будинки на 2 поверхи. До озера Пісочне – 70 м, до кафе та магазину – 50-70 м, до лісу – 20 м.

Інфраструктура: 4 альтанки, 4 мангали, парковка (10 машин).

У сімейному однокімнатному номері, що вміщає 3 людей, можна відпочити за 1000 гривень за добу. У спальні є 3 односпальні ліжка, (кондиціонер, супутникове ТБ), кухня для самостійного приготування (кухонний куток, газова плита, холодильник, електрочайник, набір посуду), санвузол (душ, унітаз, умивальник. Загальна тераса (стіл, стільці).

Котедж "Сонечко"

Тут здають в оренду 9 номерів різного рівня комфорту в двоповерховому дерев’яному котеджі. До озера Пісочне - 200 м.

Інфраструктура: крита альтанка з столами, лавками та піччю; мангал; пісочниця для дітей; спортивний куточок; місце для парковки автомобілів.

Найвигідніше пропозиція - тримісний номер економ-класу. Кухня та санвузли спільні на 5 номерів на території. Обійдеться проживання у 700 гривень за добу.

Будинок "У Сергія"

У будинку 3 кімнати: 3 двоспальні ліжка і диван. Помешкання дозволяє розмістити на 6-8 людей. У будинку є електроплитка, телевізор, холодильник, душ, туалет. До озера Пісочне - 1200 метрів.

Інфраструктура: альтанки, гойдалка, мангал,

Ціна за добу за весь будинок - 1400 гривень.

Котедж "У Алли"

Це окремий двоповерховий будинок, що розрахований на 9 осіб. До озера Пісочне - 1900 м.

Інфраструктура: дитячий майданчик, гойдалка, мангал, місце для паркування авто.

Перший поверх: кухня (холодильник, мікрохвильова піч, електроплита, витяжка, чайник, посуд); вітальня-столова (обідній стіл зі стільцями, телевізор); двомісна кімната з розкладним диваном;
санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник).

Другий поверх: тримісна кімната з виходом на балкон. У номері: розкладні дивани, стільці, комод, телевізор. Двомісна спальня з виходом на балкон; санвузол (туалет, умивальник).

Вартуватиме проживання приблизно 2000 гривень за добу.

Садиба "Гостьовий двір"

Побудоване помешкання у 2019 році. До озера «Пісочне» - 600 м, 50 м до магазину та кафе «Сезон». Інфраструктура: кухня для самостійного приготування (електрична плита, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, набір посуду, банкетний стіл, м’який куток), альтанка, парковка, мангальна зона, гойдалка, дитячий майданчик, ставок (відгороджений).

Найдешевша пропозиція - котедж без кондиціонера на 2-4 осіб, що обійдеться у 850 гривень. Котедж з кондиціонером вартуватиме дещо дорожче - 950 гривень.

Котеджі "Журавель"

На території є 2 будинки на 2 поверхи. Тут закрита (огороджена) територія, у лісовій зоні, 80 м до озера «Пісочне», 150 м - до кафе та магазину.

Інфраструктура: мангальний комплекс (мангал, піч, банкетний стіл), руська баня (кімната для відпочинку – диван, холодильник, супутникове ТБ, душова кімната, санвузол, баня), дитячий майданчик (2 гойдалки, пісочниця, дитяча гірка…), літня зона відпочинку (2 гамака, батут, 3 лежаки), 2 мангали, парковка (10 машини).

«Дворівневий люкс В», що має дві кімнати та вміщає 4-8 людей, обійдеться у 1400 гривень за добу. Перший поверх: загальна кухня для самостійного приготування (банкетний стіл, 2 електричні плити, 4 холодильники, мікрохвильова піч, електрочайник, електрична духовка, набір посуду), спальня (двоспальне ліжко, диван, супутникове ТБ), санвузол (душ, унітаз, умивальник, кількість рушників – 1 на особу). Літня тераса (стіл).

Другий поверх: спальня (двоспальне ліжко, диван, супутникове ТБ). Балкон, санвузол (душова кабіна, унітаз, умивальник).

Котеджі "Журавлі"

На території є 3 будинки на два поверхи. Територія - закрита (огороджена), 300 м до озера «Пісочне», 150 м - до кафе та магазину.

Інфраструктура: 3 мангали, тенісний стіл, парковка (5 машин), 2 гойдалки, пісочниця, 2 гамаки.

Найдешевше можна відпочити у третьому котеджі - за 1500 гривень. Він двокімнатний та двоповерховий, розрахований на 2-4 осіб.

Перший поверх: кімната-студія (кухня для самостійного приготування (електрична плита, 1 холодильник, електрочайник, набір посуду, кухонний стіл), розкладний диван, санвузол (душ, унітаз, умивальник кількість рушників –2 на особу). Літня альтанка ( стіл, 4 крісла)

Другий поверх: 1 спальня (1 двоспальне ліжко, комод, супутникове ТБ).

Котедж "Гелена"

Зведене помешкання у 2015 році. До озера Пісочне – 400 м, до кафе та магазину - 150 м.

Інфраструктура: кухня для самостійного приготування, 2 альтанки, 2 мангали, парковка (6 машин), дитячий майданчик.

Тут можна зняти або весь котедж (6-кімнатний, дворівневий, 14 місний), або ж поверх. На кожному з поверхів - 3 спальні. Так, зняти цілий поверх обійдеться у 2500 гривень.

Котедж "Родинний"

Тут є один котедж на 2 поверхи, що дозволяє розмістити 7 людей. 100 м до озера «Пісочне», 200 м - до кафе, 700 м - до ресторану «Лісова пісня».

Інфраструктура: альтанка, мангал, крита парковка (1 машина).

Перший поверх: вітальня з каміном (м’який куток, камін), кухня для самостійного приготування (газова плита, холодильник, мікрохвильова піч, кавоварка, електрочайник, набір посуду), банкетний зал (банкетний стіл), санвузол ( ванна, унітаз, умивальник, кількість рушників – 2 на особу).

Другий поверх: спальня (двоспальний диван, розкладне крісло, супутникове ТБ).

Обійдеться відпочинок у 2000 гривень за всіх на добу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Меню
Зареєструйтесь на нашому сайті

і отримайте 10 ₴ на свій бонусний рахунок!

Зареєструватись

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту, Ви погоджуєтеся з цим. Більш детальна інформація доступна в Політики використання cookie

Зрозуміло
Аукцион завершен
хвилин
секунд
Вибрано
Додати
Аукцион завершен
Приховати параметри
Всі параметри
Ви дійсно хочете видалити сторінку?
Закрити
Попередній
Наступний
Сьогодні
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Травень
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень
неділя
понеділок
вівторок
середовище
четвер
п'ятниця
субота